Јеловник

Предјела, салате, хлеб

-
Омлет са сувим вратом 400
порција (јаја, суви врат)
-
Омлет са сувим вратом и сиром 500
порција (јаја, суви врат, сир)
-
Омлет са сиром 300
порција (јаја, сир)
-
Јаја на око са сланином 300
порција (јаја, сланина)
-
Сендвич са сувим вратом и качкаваљем 550
порција (лепиња, суви врат, качкаваљ)
-
Лепиња са кајмаком 300
порција (лепиња, кајмак)
-
Пасуљ 300
порција
-
Печурке 300
(порција)
-
Телећа чорба 250
порција (бифтек, црни лук, шаргарепа)
-
Пиротски Ђубек 2.200
1 кг (грилована тиквица, пуномасни качкаваљ на скари, зелена салата)
-
Поховани качкаваљ 650
200 гр
-
Кувани купус са месом 450
порција



-
Паприка у уљу 70
-
Папричице у уљу 30
-
Младе папричице 50
-
Свеж купус 200
-
Српска салата 300
краставац, парадјз, црни лук
-
Шопска салата 450
краставац, парадајз, сир
-
Парадајз 200
-
Краставац 150
-
Маслине 200
-
Моравска салата 450
парадјз, паприка, бели лук
-
Зелена салата 200
-
Паприка у павлаци 300
-
Грчка салата 500
краставац, парадајз, маслине, сир фета, оригано
-
Витаминска салата 300
цвекла, шаргарепа, купус, бели лук, першун
-
Паприка са сиром 300
паприка са сиром на скари
-
Таратор салата 300
краставац, павлака, бели лук першун
-
Башта салата 500
-
Парадајз са сиром 300
-
Парадајз из флаше 200
-
Кисели краставац 250
-
Руска зимска 250
кисео краставас, купус, паприка
-
Туршија 80
-
Кисели купус 300
-
Љутеница 500
барена сува паприка, празилук
-
Домаћи ајвар 500
-
Пихтије 300
-
Пикантна зимска 200
шаргарепа са љутом папричицом
Пљескавице и ћевапи

-
Мала 350
150 гр (јунеће месо)
-
Средња 450
200 гр (јунеће месо)
-
Мала у скрами 800
300 гр (јунеће месо и скрама)
-
Велика 700
300 гр (јунеће месео)
-
Велика у скрами 1.600
500 гр (јунеће месо и скрама)
-
Мала пуњена 800
300 гр (јунеће месо, качкаваљ, суви врат)
-
Велика пуњена 1.600
500 гр (јунеће месо, качкаваљ, суви врат)
-
Пикантна 700
-
МРАК пљескавица за 6 особа 2.300
1 кг (јунеће месо)
-
Мала овчија 350
150 гр (овчије месо)
-
Средња овчија 450
200 гр (овчије месо)
-
Велика овчија 700
300 гр (овчије месо)
-
Мала пуњена овчија 800
300 гр (овчије месо. суви врат, качкаваљ)
-
Велика пуњена овчија 1.600
500 гр (овчије месо. суви врат, качкаваљ)
-
Гурманска пљескавица 900
300 гр (јунеће месо, суви врат, качкаваљ, алева паприка, бели лук)

-
Ћевапи - 10 ком 900
400 гр (јунеће месо)
-
Ћевапи овчији - 10 ком 900
400 гр (овчије месо)
-
Пуњени ћевап 1.200
400 гр (јунеће месо, качкаваљ, суви врат)
-
Лесковачки ћевапи - 10 ком 1.200
400 гр (јунеће месо, суви врат, качкаваљ, алева паприка)
-
Лесковачки уштипци - 10 ком 1.200
400 гр (јунеће месо, суви врат, качкаваљ, алева паприка, бели лук)
Остала јела са роштиља

-
Ражњић - жица 600
200 гр (свињски лакс каре)
-
Бела вешалица - парче 650
220 гр (свињски лакс каре)
-
Бела вешалица - парче 900
300 гр (свињски лакс каре)
-
Ролована вешалица - ком 1.200
350 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Ролована вешалица - ком 2.400
700 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Сељачка димљена ввешалица 3.500
1 кг (свинњски димљени врат)
-
Телећи ражњић - порција 3.500
300 гр (телећи бифтек)
-
Свежи свињски врат на жару 2.500
1 кг
-
Каре у скрами - парче 1.000
350 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Каре у скрами - парче 2000
700 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Јагњећи котлети 4.000
1 кг
-
Филе 2.500
1 кг (свињски филе)
-
Димљени филе 3.500
1 кг (димљени свињски филе)
-
Пуњени свињски филе - ком 2.500
750 гр (свињнски филе, качкаваљ, суви врат)
-
Бифтек са јајетом 3.500
300 гр (јунећи бифтек, јаје)
-
Рамстек 3.500
300 гр (јунећи рамстек)
-
Пуњни рамстек 4.000
450 гр (рамстек, овчији сир, папричица, скрама, сланина, бели лук)
-
Кифлице - порција 1.000
350 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ)
-
Пилећи батак 1.800
1 кг
-
Пилећа прса 1.800
1 кг
-
Пилећа каре прса 1800
1 кг (пилећи филе, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Пилећи ражњић - жица 500
250 гр (пилећи филе, сланина)
-
Кобасице 2.800
1 кг
-
Мућкалица 1.800
порција (паприка, јуеће и свињско месо, црни лук, бели лук) време припреме 40 мин
-
Риба 2.200
1 кг