Јеловник
Предјела, салате, хлеб
-
Омлет са сувим вратом
порција (јаја, суви врат)
-
Омлет са сувим вратом и сиром
порција (јаја, суви врат, сир)
-
Омлет са сиром
порција (јаја, сир)
-
Јаја на око са сланином
порција (јаја, сланина)
-
Сендвич са сувим вратом и качкаваљем
порција (лепиња, суви врат, качкаваљ)
-
Лепиња са кајмаком
порција (лепиња, кајмак)
-
Пасуљ
порција
-
Печурке
(порција)
-
Телећа чорба
порција (бифтек, црни лук, шаргарепа)
-
Пиротски Ђубек
1 кг (грилована тиквица, пуномасни качкаваљ на скари, зелена салата)
-
Поховани качкаваљ
200 гр
-
Кувани купус са месом
порција
-
Паприка у уљу
-
Папричице у уљу
-
Младе папричице
-
Свеж купус
-
Српска салата
краставац, парадјз, црни лук
-
Шопска салата
краставац, парадајз, сир
-
Парадајз
-
Краставац
-
Маслине
-
Моравска салата
парадјз, паприка, бели лук
-
Зелена салата
-
Паприка у павлаци
-
Грчка салата
краставац, парадајз, маслине, сир фета, оригано
-
Витаминска салата
цвекла, шаргарепа, купус, бели лук, першун
-
Паприка са сиром
паприка са сиром на скари
-
Таратор салата
краставац, павлака, бели лук першун
-
Башта салата
-
Парадајз са сиром
-
Парадајз из флаше
-
Кисели краставац
-
Руска зимска
кисео краставас, купус, паприка
-
Туршија
-
Кисели купус
-
Љутеница
барена сува паприка, празилук
-
Домаћи ајвар
-
Пихтије
-
Пикантна зимска
шаргарепа са љутом папричицом
Пљескавице и ћевапи
-
Мала
150 гр (јунеће месо)
-
Средња
200 гр (јунеће месо)
-
Мала у скрами
300 гр (јунеће месо и скрама)
-
Велика
300 гр (јунеће месео)
-
Велика у скрами
500 гр (јунеће месо и скрама)
-
Мала пуњена
300 гр (јунеће месо, качкаваљ, суви врат)
-
Велика пуњена
500 гр (јунеће месо, качкаваљ, суви врат)
-
Пикантна
-
МРАК пљескавица за 6 особа
1 кг (јунеће месо)
-
Мала овчија
150 гр (овчије месо)
-
Средња овчија
200 гр (овчије месо)
-
Велика овчија
300 гр (овчије месо)
-
Мала пуњена овчија
300 гр (овчије месо. суви врат, качкаваљ)
-
Велика пуњена овчија
500 гр (овчије месо. суви врат, качкаваљ)
-
Гурманска пљескавица
300 гр (јунеће месо, суви врат, качкаваљ, алева паприка, бели лук)
-
Ћевапи - 10 ком
400 гр (јунеће месо)
-
Ћевапи овчији - 10 ком
400 гр (овчије месо)
-
Пуњени ћевап
400 гр (јунеће месо, качкаваљ, суви врат)
-
Лесковачки ћевапи - 10 ком
400 гр (јунеће месо, суви врат, качкаваљ, алева паприка)
-
Лесковачки уштипци - 10 ком
400 гр (јунеће месо, суви врат, качкаваљ, алева паприка, бели лук)
Остала јела са роштиља
-
Ражњић - жица
200 гр (свињски лакс каре)
-
Бела вешалица - парче
220 гр (свињски лакс каре)
-
Бела вешалица - парче
300 гр (свињски лакс каре)
-
Ролована вешалица - ком
350 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Ролована вешалица - ком
700 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Сељачка димљена ввешалица
1 кг (свинњски димљени врат)
-
Телећи ражњић - порција
300 гр (телећи бифтек)
-
Свежи свињски врат на жару
1 кг
-
Каре у скрами - парче
350 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Каре у скрами - парче
700 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Јагњећи котлети
1 кг
-
Филе
1 кг (свињски филе)
-
Димљени филе
1 кг (димљени свињски филе)
-
Пуњени свињски филе - ком
750 гр (свињнски филе, качкаваљ, суви врат)
-
Бифтек са јајетом
300 гр (јунећи бифтек, јаје)
-
Рамстек
300 гр (јунећи рамстек)
-
Пуњни рамстек
450 гр (рамстек, овчији сир, папричица, скрама, сланина, бели лук)
-
Кифлице - порција
350 гр (лакс каре, суви врат, качкаваљ)
-
Пилећи батак
1 кг
-
Пилећа прса
1 кг
-
Пилећа каре прса
1 кг (пилећи филе, суви врат, качкаваљ, скрама)
-
Пилећи ражњић - жица
250 гр (пилећи филе, сланина)
-
Кобасице
1 кг
-
Мућкалица
порција (паприка, јуеће и свињско месо, црни лук, бели лук) време припреме 40 мин
-
Риба
1 кг