О нама

324957_10150623334922848_1644009018_o

Не тако стара кафана, ушушкана на периферији града, која свој реноме гради већ 15-ак година. Иако није у центру, и не постоји дуго да би стари боеми причали о њој, и слабији познаваоци кафане су чули за кафану „Мрак“, место где је храна понајбоља у граду.

Мрак…име за кафану које ће вас сигурно навести на размишљање, али свако ко је закорачио у њу и пробао њене дражи зна да се то односи на, како врхунску храну и пиће, тако и на услугу.

Како сaм газда каже: „Могу да понудим оно што други немају, квалитет!“. Дефинитивно смо имали прилике да се уверимо и потврдимо квалитет менија и услуге ове кафане, и више него „домаћински“ однос који газда има према муштеријама.

Узимајући мени у руке не дајте се преплашити, јер ће вам касније све бити јасно. Овде ћете као ретко где уживати у специјалитетима са роштиља спремљеним искључиво по рецептима, и умећем, сaмог власника кафане. Месне ђаконије справљење од три, четири врсте меса дефинитивно ће вас оставити без речи. Овде ће сваки залогај имати другачији и испуњенији укус, а све то можете залити квалитетним пићем.

Никако не прескачите домаће ракије уз мезе, ни квалитетно вино уз јело и после њега.

Занимљиво је да већина гостију долази са стране па чак и из иностранства, а не ретко је дестинација пословних људи жељних квалитетне услуге, пријатног и интимног окружења.

Амбијент је угодан и има 40-50 места. „Живе“ музике нема, али је одабир музике у кафани одличан, чак мало неконвенционалан, јер ћете ретко где чути и тамбураше и забавну музику углавном у некој јако доброј „обради“.

Све је то лепо укомпоновано, од хране и пића, преко амбијента и музике, до квалитетне и пријатне услуге. Свакако је треба посетити, а да ли ћете и касније свраћати остаје на вама.